2020-05-29 09:50 Házhozszállítás - Biokandalló Raktár
  • A legkeresettebb Biokandalló

    Kratki DELTA FLAT

  • Ha 14:00 óráig rendel *

    másnapra ott is van!

  • Hétvégi Vásárlás!

    Szombat du. vagy Vasárnap is...

  • AJÁNDÉK Tőlünk, Önnek

A terméket sikeresen kosárba helyezte.

Tovább nézelődök.
Kosár véglegesítése »

Házhozszállítás

Országos házhoz szállítás:
A 14:00 óráig megrendelt raktáron lévő termékek, a következő munkanap 8:00 - 17:00 óra között kerülnek kiszállításra, az Ön által megadott címre, utánvétes megrendelés esetén! A futárszolgálat SMS értesítés küld a szállítás napján 9:00-9:30 óra között, az SMS-ben megadott telefonszámon fel tudja venni a futárral kapcsolatot.

Abban az esetben, ha az ügyfél a megrendelését 14:00 óra után adja le, úgy a megrendelése a futárszolgálat számára a követő munkanap kerül átadásra, így a megközelítő szállítási idő a rendelés leadásától számítva minimum két munkanap! Termékeink házhoz szállítását a Trans-O-Flex Hungary Kft. végzi.

Szállítási napok: Hétfőtől - Péntekig.

Ajándék tőlünk, Önnek !

Hogy mit is kap ajándékba? Egy olyan szolgáltatást amelynek a neve: Tételes árú átadás.

Ez kifejezetten azon kedves Vásárlóink számára nyújtjuk, akik a webshopunkban rendelnek és házhoz szállítást igényelnek.

Hogy miért is jó ez a tételes árú átadás Önnek? Mert ha Ön rendel egy készüléket -bárhol - amelynek vagy van szállítási díja vagy nincs, ez csak a szállítási díjat tartalmazza a webshoptól az ügyfélig. Tehát jön a futár, Ön szemrevételezi a dobozt, ha nem sérült a doboz akkor kifizeti a készüléket és a futár már tovább is állt. De ha nem sérült a doboz az még nem azt jelenti, hogy nem törött a készülék benne! Na ITT jön közbe a mi ajándékunk, a Tételes árú átadás! Ez a szolgáltatás arra jogosítja fel Önt, hogy mielőtt még aláírná az átvételt a futárnak (függetlenül attól hogy sérült a doboz vagy sem), az átvevő kibonthatja a dobozt, kiveheti a megrendelt terméket és  szemrevételezheti, hogy valóban egy sérülésmentes kandallót kapott-e.

Ennek a szolgáltatásnak alap estben a díja 3.000. Ft! De most mi ezt Önnek ajándékba adjuk!

Tehát, Ön rendel -> mi küldjük -> jön a futár, Ön átadja neki a vételárat, utána kibonthatja a csomagot és ellenőrzi, hogy törés mentes a kandalló. Addig a futár vár (esetleg segít) -> ha minden rendben CSAK akkor írja alá az átvételt! Így segítünk abban, hogy Ön csak sérülésmentes kandallót vegyen át és a vásárlás öröm legyen az Ön számára is!!

Reméljük meg ajándékozhatjuk :)

Amennyiben sérült a termék, úgy kérjük a szállító jelenlétében jegyzőkönyvet írni !!! 

A tételes áru átadás szolgáltatást nem kötelezőt igénybe venni, viszont Mi minden kandalló szállításhoz automatikusan megrendeljük! Ön dönti el, hogy él vele, igénybe veszi vagy nem! Viszont az aláírást követően reklamációt nem áll módunkban elfogadni, töréssel, sérüléssel, tartozékok hiányával kapcsolatban!!!

Raktáron lévő kandallók Országos szállítási díjai:

INGYENES, illetve 1.000.-2.500. Forintig terjed!

A kiválasztott típus házhoz szállítási díjáról tájékoztatást, a "Több Info" ikonra kattintva kaphat, a készülék adatlapján, a kép mellett jobbra.

Nálunk ANNYIT FIZET amennyit írunk, NINCS rejtet költség, NINCS plusz utánvét díj, NINCS kezelési költség!!!

http://tof.hu/elerhetosegeink/